adam320
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008
Może jeszcze dodam, że Nowak jest założycielem TSA, zespołu, który swoje trzydziestolecie istnienia ( ze sporymi przerwami ) będzie obchodził za rok. Czyli TSA i KSU to prawie rówieśnicy. No i nazwy jakby nieco podobne
Poza tym o ile Siczka jest nieprzerwanie w swoim bandzie to o Nowaku nie można tego powiedzieć ale jednak i tak obok Piekarczyka jest On chyba najbardziej charakterystyczną postacią dla TSA podobnie jak Gienio dla KSU.
No i jeszcze jedno porównanie tym razem odnośnie alkoholu. Nowak w jakimś wywiadzie znalezionym na youtube przyznaje się że jest alkoholikiem. Nie wiem czy nie robi sobie trochę jaj ale pewnie i on i Siczka mogliby ze sobą konkurować w ilościach napojów wyskokowych jakie w życiu wypili
No ale to pewnie wśród rockmanów dość powszechna przypadłość
pozdrawiam,
--
adam
shunkaha
[quote="shunkaha"]Aleś mu dojechała Patrycjo!Brawo.,jestem za.[/quote]
nadal uważam,że agrafka to wrzód na dupie ksu, co do zarchiwizowanych danych to wie o nich siczka i jakoś się do mnie o nie nie zwrócił bepośrednio, pozostaną one w moim posiadaniu... min nieznane teksty maćka o które biła się ze mną agrafka... ale to nie ja jestem ich twórcą i nie mi decydować czy je udostępnić.( zapytać trzeba Maćka) wiedza jaką posiadam na temat zespołu była użyczona w 90%"sowocowi" do stworzenia pierwszej oficjalnej stronie o KSU , sławkowi przydała się do nauki o rynku i tworzeniu stron ( mam nadzieję, ze również do pracy magisterskiej lub dyplomowej... nie wiem dokładnie"i zespołowi życzę jak zawsze wszystkiego najlepszego czego dowiodłem działaniem w czasach kiedy zespół trzeba było promować - czynem- pieniędzmi bez żadnego zysku, radą wykorzystaną i nie, - i czasem, wsparciem, troską, i uważam, że traktowanie mnie jako "przeciwnika KSU i Siczki.... nie ma dla mnie znaczenia
odpowiedź na ww post jest bardzo spóźniona ale tylko dla tego, że na forum " często zaglądam" - z poważaniem dla fanów KSU - Sasza - looong, marek jak kolwiek by mnie ktoś znał